in , ,

Xobni + Microsoft; (καταπινωντας startups!)

Η Microsoft ενδιαφέρεται για την αγορά του Xobni! Μιας start up που δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον plugin για το Outlook. O Bill Gates χαρακτήρισε το Xobni, ως το μέλλον της ‘κοινωνικής δικτύωσης’! Για την ώρα φαίνεται πως δεν έχουμε κάποια εξέλιξη αλλά σίγουρα να την αναμένετε!

Το plugin βρίσκεται σε Beta έκδοση και μπορείτε να το αποκτήσετε αφού γραφτείτε στη σχετική λίστα αναμονής που απ’ότι φαίνεται είναι και overcrowded!

Με την εγκατάσταση του plugin τοποθετείται μια μπάρα στο Μicrosoft Outlook που απλά απογειώνει τις δυνατότητες της εφαρμογής! Γρήγορη αναζήτηση των mails σας! Βρείτε παλιές συζητήσεις αλλά και attachments που χάσατε ανάμεσα στον χαμό του spam messaging! Εmail analytics,γραφήματα και αναλυτικά στατιστικά για την κίνηση των mail σας μερικές από τις δυνατότητες…

Στο Xobni ανέλαβε νεός CEO ένα πρώην στέλεχος του Yahoo! ο Jeff Bonforte ο οποίος βρήκε αρκετά ενδιαφέρουσα την ιδέα πίσω από το plugin.

Το ερώτημα που προκύπτει διαβάζοντας τα σχετικά με τις εξαγορές και τις λοιπές προτάσεις αλλά και τα comments χρηστών…Δεν μπορούν εταιρείες μεγέθους Google, Microsoft κλπ. να παράγουν ή να κατευθύνουν τα R&D σε αντίστοιχες αναγκαίες δημιουργίες!; Δεν λέω σε καμιά περίπτωση ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη βούληση για την βελτίωση της εμπειρίας του τελικού χρήστη, στη περίπτωση μας του MS Outlook αλλά όλοι παρατηρούμε μια γενική αδυναμία!

Η αδυναμία σε καμία περίπτωση δεν είναι και καταστροφική καθώς αυτές οι εταιρείες έχουν την δυνατότητα απορρόφησης τεραστίων ποσοτήτων μικρών οραματικών εταιρειών! Κανόνες του Παιχνιδιού λοιπόν…

Τελικά οι ιδέες πληρώνονται ακριβά;

[via]

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Flickr updates!

MSI ”Wind” [ultra portable]