in ,

Ο κυκλος μιας ιστοριας, οι προβλεψεις και η Microsoft!

Όσοι παρακολουθήσαμε την ιστορία μεταξύ Microsoft και Yahoo! καταλήξαμε να φωνάζουμε να “τελειώσει επιτέλους αυτή η υπόθεση”! Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απασχόλησε όλους τους διαύλους τεχνολογικής πληροφόρησης, είδαμε το flirt, είδαμε την ερωμένη είδαμε και το διαζύγιο(;).

Το ζήτημα που προκύπτει περιγράφεται από το ρητορικό ερώτημα… Τελείωσε ο κύκλος του έργου!; Ολοκληρώθηκε ο ιστορικός κύκλος όπως μυθιστορηματικά θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί;

Απ’ότι φαίνεται δεν είπαν όλοι τους την τελευταία λέξη! Μεγάλα ονόματα άρχισαν να εγκαταλείπουν το Yahoo!, η διαφημιστική συνεργασία με το Google δεν ήταν αυτό που ζητούσαν οι μέτοχοι παρά τα διαφαινόμενα χρηματικά κίνητρα! Το Yahoo! έχασε το tempo του η Microsoft καραδοκεί για το επόμενο next best story που το ψάχνει καιρό!

Η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας έχει πέσει αρκετά, η διαχείριση ρίσκου σε στιγμές κρίσης είναι δύσκολο εγχείρημα και θέλει καλό καπετάνιο! Η όλη υπόθεση μου θυμίζει κάτι από τις ιστορίες συνωμοσίας της Αμερικής του κραχ του 1929. Οι μεγάλο-τραπεζίτες καλλιέργησαν φήμες και όλο το οικονομικό οικοδόμημα κατέρρευσε! Εταιρείες και χιλιάδες μικρές τράπεζες εξαγοράστηκαν από τους μυημένους σε εξευτελιστικές τιμές!

Ας γίνουμε ρεαλιστές, τι κάνεις όταν η νύφη κινδυνεύει να μείνει στο ράφι;

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σπουδαιος εισαι οταν ξερεις ποτε πρεπει να αποχωρησεις!

Twitter ο Μεγαλος ασθενης!