in

Girl Geek Dinners, Οι γυναικες απο πανω!

Είπα να σας ιντριγκάρω λίγο με τον τίτλο για να προκαλέσω την προσοχή σας! Χμμμ…Girl Geek Dinners λοιπόν! Πρόκειται για την “μεταφορά” μιας επιτυχημένης συνταγής από το εξωτερικό στην Ελλάδα! Να συμπληρώσω εδώ ότι πέρα από μια μεταφορά τεχνογνωσίας πρέπει να υπάρχει και το απαραίτητο υπόβαθρο για να πλαισιωθεί επιτυχημένα μια προσπάθεια!

Από τα πρώτα δείγματα μπορώ να σας πω ότι διακρίνω κάτι τέτοιο! Φυσικά θέλουν το χρόνο τους οι κυρίες! Άρχισα ανάποδα αυτό το post για να προλάβω τις αντιδράσεις σας!

Η ιδέα περιγράφεται εύστοχα στο front page του project τους,

“Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να εξελίξουν τη σχέση τους με τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και τη διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων.”

Μου αρέσει πολύ η ιδέα! Ένα Brainstorming για γυναίκες! Αν είστε άνδρας μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλά με θηλυκή συνοδεία! Να αναφέρουμε ότι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση πριν 2 μέρες με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σημάδια! Αρκετές παρουσίες γέμισαν τον χώρο και τα είπαν με τον δικό τους τρόπο! Την παρουσίαση της ιδέας έκανε η Δέσποινα Μπακιρτζή και ακολούθησαν οι κοπέλες από το ftiaxto.gr και η Product Manager της Sony Hellas Μαρία-Λουίζα Γεωργαντζή.

Η ιδέα θυμίζει το Open Coffee αλλά απ’την αρχή παρατηρεί κανείς την θηλυκή προσέγγιση! Οργάνωση, υλικό, χορηγοί, αναμνηστικά κλπ.!

Η ιδέα είναι καλή, υπάρχει η ανάγκη ας τους ευχηθούμε απλά καλή συνέχεια!

Θα παρακολουθούμε!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
univac1

Στιγμες Τεχνολογιας! (5) Ο υπολογιστης βγαζει Προεδρο των ΗΠΑ!

Youtube Rocks!