in ,

Τεχνολογικος Πονοκεφαλος, Η εποχη των Gadgets!

Το τελευταίο διάστημα ζούμε σε μια εποχή όπου ο μέσος χρήστης μπορεί να βρει διάφορα τεχνολογικά “θαύματα” εύκολα, αφού βρισκόμαστε φυσικά στην εποχή των Gadgets!

Ανοίγοντας ένα περιοδικό ή ξεφυλλίζοντας ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, βρίσκω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σε προσιτές τιμές, όπου άλλοτε θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να τα αποκτήσουμε!

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές πολλών mpixels, ψηφιακές κορνίζες, μπλουζάκια με ενσωματωμένους αισθητήρες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους πολλών GBytes, φορητές μνήμες, μηχανήματα που συνδυάζουν την αναπαραγωγή βίντεο-εικόνας-μουσικής-ραδιοφώνου, κινητά-pda-smartphones με αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή ή GPS και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαδικτυακά ραδιοφωνάκια, πλοηγοί αυτοκινήτων με χάρτες από όλο των κόσμο, φορητούς υπολογιστές τόσο μικρούς με πολλές δυνατότητες και άλλα αμέτρητα καλούδια!

Τέλος μπορεί κάποιος να βρει ό,τι φανταστεί για την usb θύρα του υπολογιστή του, από φως, μέχρι και μικρό ψυγείο για να διατηρεί την μπύρα του παγωμένη όσο θα σερφάρει!

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και θεωρώντας ότι είναι η στιγμή για τους λάτρεις του είδους, να πω ότι ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

(Ένας εντυπωσιασμένος χρήστης περιγράφει τον τεχνολογικό πονοκέφαλο που επικρατεί εκεί έξω!)

A brave new World for sure!

Written by villios

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

LG XD1, σκληροι δισκοι με στυλ!

To νεο Facebook και ο νεος Mobile κοσμος!