in , ,

Θελω ενα Web tablet τωρα!

Πρόκειται για την ουσία μιας από τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του TechCrunch και το αίτημα για μια απλή λεπτή οθόνη (προτίμησης Αpple) που θα μπορεί να μπαίνει στο internet με τον Firefox και να ανοίγει το Skype που λέει ο λόγος και όλα αυτά πάνω σε ένα πυρήνα Linux με μέγιστο κόστος τα 200$

Πρέπει να διαβάσετε τις υπόλοιπες γραμμές.

Πραγματικά μια απλή ιδέα που δεν φαίνεται να είναι στους άμεσους σχεδιασμούς κάποιας μεγάλης εταιρείας εκεί έξω! Αυτός ο καημός λοιπόν, το λαϊκό αίτημα του Michael Arrington ξεσήκωσε συζητήσεις και άνετα θα μπορούσαμε να το ανακηρύξουμε το post του μήνα με πάνω από 2000 σχόλια και μερικές εκατοντάδες αναφορές από blogs ανά την υφήλιο.

Ένα Τεχνολογικό πείραμα με τις πλάτες του Web ξεκινά. Λέτε;

Θα κάνει τα απλά(;)! Θα έχει μια λεπτή οθόνη και μια μπαταρία, μία θύρα usb, ενσωματωμένο wifi ίσως, ένα απλό κουμπί εκκίνησης καμιά 500mb μνήμης RAΜ και 4 GB solid state σκληρού δίσκου! Περισσότερα hardware features αν χωρέσουν στο σασί και το επιτρέπει και το προβλεπόμενο αρχικό κόστος.

Από πλευράς Software προτείνεται η χρήση και η συγγραφή Open Source εφαρμογών όπου χρειαστεί.

Οι πρώτες κινήσεις απ’ότι φαίνεται έχουν ήδη γίνει με την επικοινωνία ήδη με πιθανό κατασκευαστή και την οργάνωση όλων των απαραίτητων για να τρέξει το project! Τις επόμενες ώρες θα ανέβει και το σχετικό site που θα υποστηρίξει την όλη προσπάθεια. Το θετικό με το όλο σχέδιο είναι ότι θα διατεθεί όλο το feedback με Open Source άδεια πάλι πίσω στην κοινότητα δίνοντας έτσι έναυσμα για την εξέλιξη της όλης ιδέας που πιστεύω πως θα τα πάει θαυμάσια και θα φέρει μια ακόμα Web επανάσταση.

Το iPhone είναι μικρό, το συμβατικό pc είναι απαιτητικό ήρθε ο καιρός για το Web Tablet.

Written by Zero.gr Team

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Myspace joins OpenID!

Go Microsoft Go! (ο μεγαλος πολεμος!)