in

Microsoft Photosynth revealed!

Μια ωραία υλοποίηση από τα Live Labs της Microsoft βγήκε στον αέρα, ο λόγος για το Photosynth! Πρόκειται για ένα εργαλείο πραγματικό synth! Συνθέτει τις φωτογραφίες εντοπίζοντας τα κοινά σημεία από εικόνες τραβηγμένες με το ίδιο θέμα και παρουσιάζει ένα μείγμα αρκετά ενδιαφέρον, ένα εναλλακτικό πανόραμα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω!

Θα χρησιμοποιήσω τις φράσεις της ομάδας πίσω από το project για να σας δώσω με μεγαλύτερη ακρίβεια την ιδέα του Photosynth…

“Imagine being able to share the places and things you love using the cinematic quality of a movie, the control of a video game, and the mind-blowing detail of the real world. With nothing more than a bunch of photos, Photosynth creates an amazing new experience.”

Όλα τα παραπάνω γίνονται με την σύνθεση αρκετών τεχνολογιών και αρκετής δουλειάς! Εκατοντάδες φωτογραφίες μπορούν να γίνουν mixture σε μια πολυμεσική εμπειρία που συνδυάζει τοn “επίπεδο” χαρακτήρα μιας φωτογραφίας με την κίνηση και την ζωντάνια ενός βίντεο.

Για να συμβούν όλα αυτά χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανά δυο εφαρμογές στο pc σας, τόσο για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο όσο και για την προβολή του στον browser! Πρόκειται για ένα από τα αδύναμα στοιχεία του Photosynth αφού πιθανότατα θα αποτρέψει πολλούς που είναι εξοικειωμένοι με την web 2.0 νοοτροπία των εφαρμογών και την αμεσότητα αυτών προς τον τελικό χρήστη!

Θα μείνουμε στις καλές εντυπώσεις αλλά και στην υπόσχεση για περαιτέρω εξέλιξη της όλης ιδέας!

Let’s synth!

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Προσεχως το Google κινητο!

ComputerWeekly Awards 08!