in

Athens Digital Week, Ενα party Τεχνολογιας!

Athens Digital Week, ένα party Τεχνολογίας ξεκινά στο κέντρο της πρωτεύουσας 13-19 Οκτωβρίου! Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που αξίζει συγχαρητηρίων! Μια εβδομάδα με εκδηλώσεις, πολύ τεχνολογία και θεματικές ενότητες για όλους! Gaming, Robotics, Open Source, Astronomy, Modding, Telecom, Visual Art, Digital Music οι κεντρικές ενότητες με πολλές ακόμα παράλληλες δραστηριότητες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας!

Κεντρικός χώρος εκδηλώσεων θα είναι η Τεχνόπολις στο Γκάζη όπου θα χτυπάει η καρδια της Digital Week από της 16-19 Οκτωβρίου! Τι θα συμβεί…

“Ψηφιακή τέχνη, gaming, installations, παρουσιάσεις, διεθνείς ομιλητές, συναυλίες, προβολές και πολλά άλλα κατακλύζουν τους χώρους της Τεχνόπολις και συνθέτουν μία μοναδική all day εμπειρία για όλους όσους έχουν κάποιο ειδικό ενδιαφέρον στις τεχνολογίες, αλλά και για όσους έχουν απλή περιέργεια για να ανακαλύψουν έναν συναρπαστικό κόσμο γεμάτο δυνατότητες.”

Νομίζω πως αξίζει της προσοχής μας! Μην κανονίσετε κάτι άλλο γι’αυτή την περίοδο! Θα σας κρατάμε ενήμερους με νέες δημοσιεύσεις για το τι θα συμβεί!

Athens Digital Week!

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Dell’s Inspiration(inspiron) mini 9, ηρθε για να ταραξει!

Google Spean! Large Hadron Collider Day!