in

Στατιστικά στο Twitter!

Το Twitter είναι πολύ κοντά στο να προσθέσει στατιστικά στοιχεία στο dashboard των χρηστών του! Αυτό έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου πλέον redesign το οποίο θα γίνει available στους χρήστες τμηματικά με πολλούς να το έχουν ήδη δει και άλλους να το περιμένουν. (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ στους δεύτερους)

Στα του εργαλείου στατιστικών απ’ότι έχει ειπωθεί πρόκειται για ένα συγκεντρωτικό της επήρειας που έχει ένα account στους followers του, το reaction δηλαδή που αποκομίζει έπειτα από ένα tweet ή από κάποιο link που δίνει στην ροή.

Το χαρακτηριστικό αυτό θα ενδιαφέρει αρκετό κόσμο σίγουρα από τους advanced χρήστες, τους απανταχού social media guys & girls και σίγουρα τις εταιρείες που θα μπορούν με τα μετρικά αυτά να συμπληρώνουν την εικόνα που έχουν οι καμπάνιες που τρέχουν!

Το Twitter μέσα στο καλοκαίρι εξαγόρασε την Trendly εταιρεία που ασχολιόταν με την δημιουργία αντίστοιχου εργαλείου, κίνηση που δείχνει πως υπήρχε και το σχετικό ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Τα στατιστικά θα είναι δωρεάν προσθήκη στα accounts αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και advanced προσέγγιση με κάποιο τίμημα.

(via, image)

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ασταθές το Facebook, ασταθές το Web!

iPad τόσο απλά όσο ένα 4χρονο αγόρι!