Αλλαγές πάλι στο Facebook chat μετά από αίτημα των χρηστών!

Είναι σημαντικό στην εποχή των Social Media να έχεις την δυνατότητα “να ακούς” τους χρήστες/πελάτες σου και να διορθώνεις τα λάθη σου και να αλλάζεις και την προσέγγιση σου ακόμα! Πριν λίγες εβδομάδες το Facebook έβγαλε σταδιακά σε όλους τους χρήστες το νέο σύστημα μηνυμάτων αναμορφώνοντας παράλληλα και το chat. Μπήκε ομαδικό chat επίσης και δυνατότητα για video calls σε μια λογική αναμόρφωσης της υπηρεσίας των μηνυμάτων.

Το chat που είναι και ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία του κοινωνικού δικτύου δεν έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από τους χρήστες. Δημιουργήθηκαν σελίδες που ζητούσαν την επαναφορά της παλιάς προσέγγισης. Οι ενστάσεις των χρηστών και το feedback δεν είχε λάθος βάση αφού στην ουσία σου έδειχνε κάποιους λογαριασμούς στη μεγάλη sidebar στα δεξιά του site χωρίς να έχεις την δυνατότητα να κάνεις φιλτράρισμα αυτών ανάλογα με το αν είναι Online ή σε ανάλογα με την λίστα. Δεν υπήρχε επίσης η δυνατότητα για scroll down που θα σου επέτρεπε να δεις περισσότερους φίλους σου.

Πριν λίγα λεπτά στο wall εμφανίστηκε δημοσίευση του Facebook στην οποία αναφέρει πως η εταιρεία έλαβε υπόψιν της το feedback των χρηστών και προχώρησε σε διορθώσεις στο chat. Όπως μπορείτε να δείτε στο chat μπορείτε να δείτε όλους τους Online φίλους σας ξεκινώντας από πάνω με αυτούς που συνομιλείτε περισσότερο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούς τις απόψεις των πελατών σου και να τις λαμβάνεις υπόψιν ειδικά στην σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα που ζούμε. Ανεξάρτητα μεγέθους και impact είτε είσαι το facebook είτε μια εταιρεία της γειτονιάς ή ακόμα και ένας δήμος και κρατική οντότητα. Είναι ευκολότερο ακόμα και από το sms το post-ing στο wall σου!

ps: Μπορείτε επίσης να περιορίσετε την διαθεσιμότητα σας για chat σε συγκεκριμένες λίστες φίλων σας. (+1)

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *