Ασταθές το Facebook, ασταθές το Web!

Εδώ και μερικές ώρες το Facebook κινείται μεταξύ μιας unstable κατάστασης μέχρι και τον αντίποδα με στιγμές που εμφανίζεται offline για πολλούς χρήστες εκεί έξω! Μαζί με το Facebook όμως είναι ασταθές και το ενοποιημένο web! Μην ξεχνάτε τα share/like buttons, fan page badges που υπάρχουν σε πληθώρα διαδικτυακών τόπων!

Η μια διαθεσιμότητα τους ή ακόμα και το slowdown στην λειτουργία τους προκαλεί αστάθεια και στις σελίδες που φαίνεται πως συνεχίζουν να φορτώνουν “για πάντα”! Στο τέλος βέβαια εμφανίζεται το μήνυμα μη διαθεσιμότητας όπως γίνεται και στην σελίδα μας!

Με κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι αν έχουμε δώσει ήδη πολλά σε μια εφαρμογή! Πέρα πάντως από τους φιλοσοφικούς στοχασμούς πολύ κόσμος εκεί έξω αναφέρει το πρόβλημα που ίσως επηρεάζει τους περισσότερους χρήστες εκεί έξω από τα χρόνια του ιού της χιλιετίες για όσους θυμούνται, με εξαίρεση ίσως και την περίπτωση της προχθεσινής ιστορίας με το Twitter!

Το Facebook φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια θέματα με το API όπως διαβάζω που προκαλούν αυτό το outage. Θα μάθουμε τι έφταιξε σύντομα…

image via istor

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

2 thoughts on “Ασταθές το Facebook, ασταθές το Web!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *