Ασχολειστε με το Web και τις "Δημιουργικες Τεχνες"; Εδω θα βρειτε δουλεια!

Μια αξιόλογη υπηρεσία θα κατατοπίσει τους web-σχετιζόμενους & New Media επαγγελματίες! Πρόκειται για το Joblet.gr! Δημιουργήθηκε από την ανάγκη για να καλύψει το κενό σχετικά με θέματα εύρεσης εργασίας πάνω στο δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet! H υπηρεσία είναι ακόμα σε beta κατάσταση αλλά απ’ότι βλέπω γίνονται συνεχώς προσθήκες και βελτιώσεις!

Είστε επιχειρηματίας από τον χώρο της Πληροφορικής, των New media κλπ., εδώ μπορείτε να ανεβάσετε την σχετική αγγελία με την θέση εργασίας για τον υποψήφιο συνεργάτη σας τα τυπικά προσόντα και ότι άλλη πληροφορία νομίζετε ότι θα σας είναι χρήσιμη! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια εγγραφή όπως συνηθίζεται και να καταχωρήσετε το αίτημα.

Αν πάλι ανήκετε στην “άλλη όχθη” και ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε εταιρεία του κλάδου σας τότε απλά αναζητήστε με τα κριτήρια και τις επιλογές που σας δίνει το web 2.0 interface της εφαρμογής. Μπορείτε να δείτε στην αρχική προβολή με ημερομηνιακή ταξινόμηση τις διαθέσιμες αγγελίες είτε να επιλέξετε από τα βοηθητικά tabs στα δεξιά σας.

Μέσα από τα tabs μπορείτε να φιλτράρετε την πληροφορία και να βρείτε ευκολότερα αυτό που ψάχνετε! Υπάρχουν οι επιλογές εμφάνισης “ανά κατηγορία” δηλαδή full/part time απασχόληση, “ανά κλάδο” όπου μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένα αυτό που σας ενδιαφέρει ( Print/Offline Designer, Account Manager, Programmer/Developer, Web/Online Designer, Copywriter, Project Manager, Media Manager ), είτε “ανά περιοχή”.

Νομίζω πως είναι μια σοβαρή προσπάθεια, ευκολο στην πλοήγηση περιβάλλον και minimal από πλευράς design! Πολύ καλή δουλεια, νομίζω πως έλειπε μια τέτοια εξειδικευμένη υπηρεσία! Θα την παρακολουθήσουμε!

    Author: Poulopoulos Ioannis

    Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *