Δυσκολία στις επικοινωνίες χθες στο τρίγωνο του Συντάγματος.

#25mgr Athens Syntagma Square

Χωρίς internet & τηλεφωνία για αρκετές ώρες το τρίγωνο γύρω από το Σύνταγμα από τις 6:45 περίπου μέχρι αργά το βράδυ σύμφωνα με πολλές αναφορές κόσμου και διάφορες δημοσιεύσεις σε blogs. Βρέθηκα χθες στο Σύνταγμα για κάμποσες ώρες ανάμεσα στον κόσμο και επιβεβαιώνω και εγώ την αδυναμία σύνδεσης στο internet παρά την ένδειξη 3G σήματος στο Blackberry μου.

Έλαβα πολλές ειδοποιήσεις για χαμένες κλήσεις όταν απομακρυνόμουν από την περιοχή ακριβώς έξω από την Βουλή προς την αρχή της Ερμού. Πολύ ακόμη κόσμος αντιμετώπισε το ίδιο θέμα. Για να είμαι ειλικρινής πάντως είδα αρκετά άτομα να μιλάνε στο τηλέφωνο τους παρά τις δυσχέρειες. Δεν θα υιοθετήσω ακραίες θέσεις, θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για υπερφόρτωση του δικτύου.

Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε μια αναφορά και από τους παρόχους για το εύρος της χρήσης στη συγκεκριμένη περιοχή τις ώρες που διήρκεσε η διαμαρτυρία #25mgr.

(photo)

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

2 thoughts on “Δυσκολία στις επικοινωνίες χθες στο τρίγωνο του Συντάγματος.”

  1. Η κάθε κυψέλη κινητής μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτοχρόνως ένα συγκεκριμένο αριθμό κινητών. Εκείνη την ώρα λογικά ήσασταν όλοι στην ίδια κυψέλη (ή σε λίγες κοντινές) οπότε φαίνεται λογικό να υπήρχε δυσκολία. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο σε άλλες συγκεντρώσεις.

    1. Το θέμα εκεί είναι, ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο προηγούμενα. Θα δείξει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *