Η China Mobile στην Silicon!

Ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Κίνας η China Mobile σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα τμήμα R&D στην Silicon Valley! Με την κίνηση της αυτή αποδεικνύει ότι μερικά πράγματα είναι “παντοτινά”! Η Silicon παραμένει για πολλά χρόνια η καρδία της τεχνολογίας ανά τον κόσμο παρά την είσοδο πολλών άλλων αναπτυσσόμενων κέντρων! Δεν έχει σίγουρα την αίγλη προηγούμενων δεκαετιών ειδικά τώρα μετά τις πιέσεις που δέχεται η οικονομία των ΗΠΑ και την μειωμένη ρευστότητα που επικρατεί στην αγορά! Παρόλα αυτά η συναναστροφή σε ένα χώρο με τέτοιους συμβολισμούς είναι από μόνο του καμιά φορά και must have!

Η China Mobile για την ώρα σημειώνει την μεγαλύτερη κερδοφορία της στον τομέα των υπηρεσιών φωνής που παρέχει στους πελάτες της στην “χώρα του δράκου” αλλά όπως παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του τμήματος για το R&D, οι υπηρεσίες data είναι το κλειδί για το μέλλον! Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με το Google στα πλαίσια του Open Handset Alliance της οποίας ηγείται το Googleplex με τελευταίο και γνωστό κατόρθωμα το Android που όλοι γνωρίζετε!

Silicon Still Lives!

[via]

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

One thought on “Η China Mobile στην Silicon!”

  1. μιας και που αναφέρθηκες στην συνεχώς αναπτυσσόμενη Κίνα, οι λάτρεις του southpark θα δουν μέσα από αυτό το επεισόδιο http://www.southparkstudios.com/guide/1208/ την απειλή που δεχόμαστε από αυτήν την τεράστια αυτοκρατορία 🙂
    I just love southpark!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *