Μαγειρική στο Facebook, Πας Μαγειρεύοντας…

Πρόκειται για Online μαγειρική με έδρα το Facebook, Πας Μαγειρεύοντας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η δικιά μας Σοφία Γκιούσου (@sofiagk)! Μου αρέσουν οι ιδέες που γίνονται εκκινήσεις και που στηρίζονται στη προσωπική αγάπη και το μεράκι! Η Σοφία μαγειρεύει καιρό και αγαπάει αυτό που κάνει!

Αυτή την φορά συνεργάζεται με την γνωστή Hellmanns και παρουσιάζει συνταγές που εκτελούνται με προϊόντα της εταιρείας.

Μου άρεσε η ποιότητα της δημιουργίας και η λεπτομέρεια, η καλή φωτογραφία και η παρουσία της “Θείας Σοφίας”! Δεν μου άρεσε η φωνή του παρουσιαστή που παραπέμπει στα τηλεμαγειρέματα που ουσιαστικά θέλει να υπερκεράσει… Νομίζω πως μπορεί να σηκώσει το internet δημιουργίες που μπορούν να διαφοροποιηθούν από την τηλεόραση και την εκεί κουλτούρα.

Παρακάτω το trailer και ένα επεισόδιο με τις “ερωτευμένες φτερούγες” που ταιριάζει και στην μέρα! Καλή νέα αρχή Σόφια!

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

4 thoughts on “Μαγειρική στο Facebook, Πας Μαγειρεύοντας…”

  1. Πω πω καλέ Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την αναφορά!

    Να τονίσω ότι γω δεν έχω κάνει τίποτα εντελώς σε σχέση με τους ανθρώπους τους άλλους – τους προφέσιοναλ (πρέπει να γράψω σχετικά!) που ήταν behind the scenes.

    Κρατάω για μένα ότι σου άρεσε η παρουσία, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό 🙂

  2. Ωραία συνταγή και εύκολη. Την είδα όμως εδώ, στο zero, γιατί στο facebook έπρεπε να δώσω access στο profile μου και με χάλασε λίγο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *