Νέες προσθήκες στο Facebook!

Μια σειρά από updates ανακοινώθηκαν από το Facebook, προσθήκες στις σελίδες (pages) και εισαγωγή νέου photo viewer για μεγιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών σε μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες!

Οι χρήστες του δικτύου θα μπορούν τώρα να ανεβάζουν εικόνες υψηλής ανάλυσης και να μοιράζονται με τους φίλους τους με γρηγορότερους χρόνους απεικόνισης. Με αυτή την εξέλιξη το Facebook θέλει να ενσωματώσει χαρακτηριστικά που έχουμε δει στο flickr και σε άλλα photo sharing services και το ερώτημα είναι γιατί να μην το κάνει. Έχει το user base μπορεί να παίξει με ότι θέλει!

Διαβάζω πως οι φωτογραφίες θα μπορούν να είναι έως και 8 φορές μεγαλύτερες από την μέγιστη ανάλυση που έδινε το FB το 2010 και όπως βλέπετε και στο παραπάνω thumb η διαφορά είναι μεγάλη! Απ’ότι βλέπω στα previews θα ανοίγει νέο μαύρο πλαίσιο που θα πιάνει μεγάλο μέρος του page όπου εκεί θα μπορεί να δει κάποιος σε μεγαλύτερη ανάλυση της φωτογραφίες και να περιηγηθεί στις υπόλοιπες.

Στα των σελίδων τώρα το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα που θα έχουν οι διαχειριστές να συνδεθούν στα pages που διαχειρίζονται σαν να ήταν αυτά κάποιο “κλασικό profile” χρηστών! Αυτό δίνει από μόνο του εξαιρετικά μεγάλες προεκτάσεις στην χρήση των σελίδων! Θα μπορεί όταν είναι κάποιος συνδεδεμένος να λαμβάνει live τα reaction των χρηστών αλλά και να γράφει και να αλληλεπιδρά με την υπογραφή της σελίδας σε comments & likes!

Αυτά είναι μόνο η αρχή λέει η ανακοίνωση…

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

One thought on “Νέες προσθήκες στο Facebook!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *