Οι Έλληνες “Αγανακτισμένοι” με οδηγό τα Social Media!

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο ελληνόφωνο facebook και τα blogs που μεταφέρουν το κάλεσμα! Το μεσημέρι με tweet είχαμε αναφέρει πως γίνονται trending, events που καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στις αυριανές ειρηνικές διαμαρτυρίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το απόγευμα μετά της 18:00 για κάποιο άγνωστο λόγο σβήστηκε το event που είχε δημιουργηθεί για την Αθήνα “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα”. Ήταν περισσότερα από 100 χιλιάδες τα invites των χρηστών. Δημιουργήθηκε σχεδόν αμέσως άλλο το οποίο καλούσε και πάλι τον κόσμο να συμμετέχει στην αυριανή διαμαρτυρία.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και κάθε λίγα δευτερόλεπτα 10άδες χρήστες κάνουν like στις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί αλλά και δηλώνουν πως θα συμμετέχουν στην αυριανή συνάντηση! Στην Αθήνα στο event έχουν δηλώσει τώρα περισσότεροι από 5,200 χρήστες, στην Θεσαλλονίκη περισσότεροι από 13.600 και παράλληλα οργανώνονται δράσεις και σε άλλες πόλεις! Έχει δημιουργηθεί επίσης και fan page για την Αθήνα με περισσότερους από 9100 χρήστες. Υπάρχει επίσης ένα live stream από το Σύνταγμα με ήδη συγκεντρωμένους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης στο twitter όσα συμβαίνουν με τα hash tag #greekrevolution και #M15gr. Παρακολουθείστε επίσης updates και από το blog m15-greece.blogspot.com

Πολλά mainstream media ήδη έχουν αναρτήσει το κάλεσμα για αύριο στις 18:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Δείτε τις δημοσιεύσεις στο in.gr, στην Ελευθεροτυπία, tvxs.gr, tovima.gr, star.gr, tanea.gr .

http://search.twitter.com/search?q=%23M15gr

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *