Προσωπικά…

Το zero.gr έφτασε τα 4,5 χρόνια ζωής με περισσότερες από 1000 δημοσιεύσεις, εκατοντάδες comments και άλλα τόσα ωραία στατιστικά! Το zero ξεκίνησε πίσω στο 2007 όταν τα Social Media έκαναν τα πρώτα δειλά τους βήματα εκεί έξω… Ίσα που μετράγαμε μερικές δεκάδες χρηστών στο ελληνόφωνο twitter, κάπου εκεί παίζαμε με υπηρεσίες που τώρα φαντάζουν μακρινές και άλλες που δεν είχαν καν ξεμυτίσει!

Ήταν η περίοδος που ξεδιπλωνόταν και η ελληνόφωνη σκηνή. Οι πρώτες συναντήσεις σε events και οι πρώτοι πειραματισμοί μέχρι την σημερινή περίοδο και τις τρελές ταχύτητες που κάποιος παράγει ή μοιράζει πληροφορίες και περιεχόμενο, services & applications! Από τους πρώτους δημιουργούς και εξερευνητές μέχρι το μεγάλο Βoom των ημερών μας…

Αρκετοί φίλοι έγραψαν/βρέθηκαν εδώ και τους ευχαριστώ, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος (@wise_) ο οποίος λόγω δουλειάς και περιορισμένου χρόνου βοηθάει και θα βοηθάει όσο μπορεί με τον τρόπο του! Κάπως έτσι λοιπόν το zero έγινε και θα γίνει περισσότερο κάτι σαν “προσωπική υπόθεση”. Ένας χώρος, ένα Log στο οποίο θα καταγράφω τις προσωπικές μου απόψεις τις επαγγελματικές/προσωπικές εμπειρίες για θέματα που μου αρέσουν και μου προκαλούν το ενδιαφέρον στα Social Media και στον υπόλοιπο κόσμο του Web… Ένας περισσότερο προσωπικός τόνος.

Φυσικά το blog παραμένει πάντα ανοικτό σε ιδέες και προτάσεις. Κατά καιρούς θα ανεβαίνουν και κείμενα φίλων σχετικά με την θεματολογία του. Θα παρατηρήσατε μάλλον και το νέο λογότυπο, ελπίζω να σας αρέσει! Τις επόμενες μέρες θα γίνει και ένα ελαφρύ re-design της σελίδας…

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *