Συνεργασία Facebook & Skype!

Η είδηση της ημέρας στα παγκόσμια fora είναι κάτι που ακούει σε συνεργασία μεταξύ των Facebook και Skype! Το Facebook ενδιαφέρεται για περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του όπως αυτές που μπορεί να προσφέρει μια συνεργασία με το Skype, μιλάμε δηλαδή για φωνή και video!

Η συμφωνία μάλιστα φαίνεται να έχει προχωρήσει και άλλο, σε επίπεδο υλοποίησης αφού βλέπω πως έχουν ήδη διαρρεύσει και κάποιες εικόνες που δείχνουν χρήστες του FB στις διαθέσιμες επικοινωνίες του Skype. Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να συνδεθούν με το Facebook connect στο Skype αυτόματα- μεγαλώνοντας έτσι και το user base της εταιρείας σημαντικά!

Δεν έχει διευκρινιστεί βέβαια η δυνατότητα που θα δίνεται για ενέργειες μέσα στο ίδιο το Facebook αναφορικά με το Skype. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ενσωματωθούν νέες επιλογές στις δυνατότητες διεπαφής και από το main Facebook layout. Δεν θεωρώ ορθή κίνηση αν δεν γίνει αυτό “το δίκτυο” απλά να παραχωρεί χρήστες στο Skype και μάλιστα να μειώνει έτσι τον χρόνο παραμονής τους στο site. Θα μάθουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα που θα έχουμε και το beta του Skype 5.0.

(via)

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *