Το Real Estate στην Ελλαδα! Μια αλλη οπτικη…

Στο παρόν, θα αναφερθούμε σε μια εναλλακτική υπηρεσία εύρεσης ακινήτων, ο λόγος για το greekestate.gr και τους στόχους – προοπτικές της νέας αυτής startup εταιρείας!

Το Greek Estate είναι στην ουσία μια ‘μηχανή αναζήτησης ακινήτων΄που καθένας μπορεί να προβάλει το ακίνητο που έχει προς πώληση ή ενοικίαση. Οι άνθρωποι του Greekestate.gr, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για το χώρο του real estate στην Ελλάδα με χρήσιμα άρθρα και νέα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν, γιατί τα κύρια έσοδα του site προέρχονται από ”έξυπνες διαφημίσεις” καί όπως αναφέρεται δεν υπάρχει προμήθεια από τις συναλλαγές και εμπορική εκμετάλλευση των προσωπικών στοιχείων που συλλέγονται κατά την εγγραφή.

Μια αρκετά καλή και χρήσιμη ιδέα που καταφέρνει να απλοποιήσει την αγοραπωλησία ακινήτων! Ανεβάστε το ακίνητο σας χωρίς μεσάζοντες ή αναζητήστε live με τα κριτήρια που σας ενδιαφέρουν! Η εφαρμογή βελτιώνεται συνεχώς και μέσω του feedback των χρηστών. Είναι ακόμα σε beta κατάσταση και ελπίζουμε να βρει σύντομα τον δρόμο της!

5 thoughts on “Το Real Estate στην Ελλαδα! Μια αλλη οπτικη…”

  1. Εκ μέρους του GreekEstate ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και μια προσφορά για τους αναγνώστες του zero.gr! Δωρεάν προώθηση του ακινήτου σας στη διαφημιστική μας πλατφόρμα! Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας mail με θέμα προσφορά απο zero.gr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *