in

Η Red Hat πρώτη στις προτιμήσεις για 4η φορά!

Η Red Hat ιδρύθηκε το 1995, εδρεύει στο Raleigh North Carolina και είναι μια από τις πιο γνωστές και αναγνωρισμένες εταιρείες open source, καθώς και ο μεγαλύτερος προμηθευτής διανομών του λειτουργικού συστήματος linux, με διασημότερη την σειρά enterprise linux (RHEL).

Η Red Hat, για 4η συνεχόμενη χρονιά πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου προμηθευτή παγκοσμίως, στις λύσεις ελεύθερου λογισμικού. Η εταιρεία κερδίζει τις προτιμήσεις, έχοντας ανακηρυχθεί 3 φορές στη σειρά η καλύτερη εταιρεία ελεύθερου λογισμικού. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου στο Raleigh της Βόρειας Carolina από τον Ziff Davis (CIO Insight) η Red Hat για άλλη μια φορά κερδίζει τον τίτλο της πιο αξιόλογης, πολυτιμότερης και πιο ικανοποιητικής εταιρείας στα open source θέματα και ειδικότερα διανομών linux. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει κερδίσει το 97% της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης των καταναλωτών σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει από ειδικούς αναλυτές στον χώρο του ΙΤ.

Η έρευνα Vendor Value Study του CIO Insight, που γίνεται για 5η χρονιά, διάλεξε 472 ανώτερους υπάλληλους διάφορων εταιρειών του χώρου. Καθένας από αυτούς καλέστηκε να βαθμολογήσει τον προμηθευτή του με βάση 8 κριτήρια τα οποία περιέλαβαν τις προσδοκίες των προμηθευτών για την αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων, μείωση των δαπανών της επιχείρησης λύνοντας τα επιχειρησιακά προβλήματα, την ευελιξία και την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, την ποιότητα και τέλος της αξιοπιστία προς τον πελάτη. Στο σύνολο των αποτελεσμάτων και των 472 ανθρώπων που πήραν μέρος στην παραπάνω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στον κατάλογο τον 5 καλύτερων προμηθευτών η Red Hat βρισκόταν στην πρώτη θέση, ανταποκρινόμενη στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα κριτήρια του CIO Insight.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας.

Written by wise

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Rumors για πωληση του Digg!

Τop 5 antivirus 2007 – 2008