Η απάντηση της Apple στο "the signal issue".

Χθες το βράδυ, 20:00 ώρα Ελλάδος η Apple έδωσε συνέντευξη τύπου αναφορικά με το πρόβλημα στο σήμα των iPhone 4. Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν η πρώτη “δύσκολη στιγμή” για την εταιρεία μετά το come back των ημερών του Jobs στην ηγεσία. Αναλογιζόμενος χθες την όλη εικόνα κατάλαβα την αντίστοιχη θέση της Microsoft και την αρνητική κριτική που φέρνει η πρωτιά! Πολλοί χθες μίλησαν και στο ελληνικό twitter για την υπεροψία που είχε Apple στην αντιμετώπιση του ζητήματος αλλά και τους λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς που έγιναν!

Τι δίνει η Apple στον αγώνα για την αντιστροφή του κλίματος και στο κυνήγι των χαρούμενων χρηστών,

1.) Πλήρης αποζημίωση όσων επιθυμούν να επιστρέψουν την συσκευή εντός 30 ημερών. Μπορούν να της αλλάξουν και με άλλα προϊόντα της εταιρείας. 2.) Παροχή δωρεάν μιας θήκης για κάθε ιδιοκτήτη της νέας συσκευής αφού όπως αποδείχθηκε βοηθάει στην επίλυση του θέματος με το σήμα. Αποζημίωση όσων αγόρασαν αυτή την θήκη με δική τους πρωτοβουλία πριν την συνέντευξη τύπου. Παράλληλα θα μπορούν οι χρήστες να κατεβάσουν το update το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει που θα κάνει καλύτερο monitoring του σήματος.

Στο apple.com/antenna, μπορείτε να δείτε μια σελίδα με λεπτομέρειες για το πρόβλημα και αναλυτικό εναλλακτικό περιεχόμενο προσέγγισης του θέματος του σήματος με αναφορά και στον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μετριάζει το θέμα ή δικαιολογεί την εταιρεία αλλά το τμήμα marketing έκανε πολύ δουλειά!

(via)

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *