Η Αpple Ανακοινωσε το WWDC '09!

Μόλις χθες (26/03) η Apple ανακοίνωσε ότι η επίσημη ημερομηνία του WorldWide Developers Conference που οργανώνει για το 2009, θα είναι μεταξύ 8 και 12 Ιουνίου στο San Francisco. Το WWDC είναι ένα συνέδριο που διοργανώνεται από την εταιρεία και στο οποίο ειδικευμένοι μηχανικοί-τεχνικοί της εταιρείας  προσφέρουν hands-on εμπειρίες σχετικά με “δυνατές τεχνολογίες” σε IT professionals αλλά και developers για τα δημοφιλέστερα project όπως είναι το iPhone και τα Mac ΟS Χ.

Γυρνώντας πίσω στο WWDC  του 2008, βλέπουμε το νέο “μικρό” ονόματι iPhone -3G να κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση του κερδίζοντας τις εντυπώσεις που είχε χαράξει το αδερφάκι του!  Στις μέρες μας  το ίδιο δείχνει πλέον να εξελίσσεται φιλοξενώντας αρκετά νέα καλούδια! Στο φετινό WWDC μία από τις αναμενόμενες “δυνατές” παρουσιάσεις θα είναι το νέο Snow Leopard με αναθεωρημένο interface!

Φήμες θέλουν την ημερομηνία του WWDC ’09  να συνδέεται με την επιστροφή του Mr Jobs καθώς όπως είχε αναφέρει ο ίδιος  με μια απλή επιστολή του στις αρχές του χρόνου, θα επέστρεφε στην ενεργό δράση μέχρι τις αρχές καλοκαιριού! Μια τέτοια “έκπληξη” θα δημιουργούσε αρκετό θόρυβο ωστόσο θα προκαλούσε και τον ίδιο τον Steve να προσθέσει τον εαυτό του στις παρουσιάσεις των νέων apps και OS μιλώντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο όπως μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια!

Χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι από τα παραπάνω, το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά…

[via]

5 thoughts on “Η Αpple Ανακοινωσε το WWDC '09!”

  1. Αυτό θα είναι το ιδανικό σενάριο! Επιστροφή Jobs, Snow Leopard και νέο iPhone!! Αν τα σκεφτούμε όλα αυτά το καλοκαίρι μοιάζει να είναι πολύ μακριά!! 🙂 Μακάρι να γίνει γιατί φέτος ξεκίνησε πολύ χαλάρα η χρονιά και αλλιώς μας συνήθισαν πέρσι.. (Με Macbook Air, MobileMe, iPhone 3G, iPods και πολλά άλλα!)

  2. @RedRoom.gr Ιδανικό σενάριο θα συμφωνήσω! Μπορεί αυτό το “χαλαρό” διάστημα που λες, να κρύβει πίσω του ακόμα καλύτερο stuff του περσινού. ότι και να γίνει στο φετινό WWDC, είμαι σίγουρος ότι το μήλο δεν θα απογοητεύσει τους lovers που έχει κερδίσει τόσα χρόνια με το think different χαρακτήρα του!
    Αναμείνατε των εξελίξεων λοιπόν… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *