Ξεκινησε το CES 2009!

Σήμερα στο Las Vegas ξεκίνησε το Conference Electronics Show, η διάρκεια του οποίου θα είναι  μέχρι και την Κυριακή 11/01. Πρόκειται για την διεθνή έκθεση τεχνολογίας που γίνεται κάθε χρόνο η οποία για ακόμα μια φορά φιλοξενεί πληθώρα νέων ηλεκτρονικών προϊόντων, προκαλώντας πολλές “σεισμικές δονήσεις” ! Εταιρείες όπως: Microsoft, Apple, Nvidia, Intel, AMD, Dell, Cisco, Sony, LG, Samsung, Panasonic και κάποιες χιλιάδες ακόμα από τους ”μεγάλους” του τεχνολογικού τομέα, υπόσχονται να κερδίζουν τις εντυπώσεις με την παρουσίαση των νέων προϊόντων τους, που αριθμούνται πάνω – κάτω, κάπου στις 20000!

Η έκθεση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια, το 1967 και αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της τεχνολογίας αφού μέσα από αυτή πρωτοεμφανίστηκαν προϊόντα που ”κράτησαν στο χρόνο” όπως είναι η Amiga, το Commodore 64 και πολλά άλλα!

Οι ανά τον κόσμο ”geeks” και ”gadget-ακιδες” που θέλουν να είναι up-2-date,  έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν, να δουν μέσα απο εικόνες ή και να ακολουθήσουν τα νέα της CES 2009 στιγμή προς στιγμή!

Σίγουρα πολλά απ’όσα συμβούν εκεί θα μας απασχολήσουν για μέρες!

[via, photo via]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *