Συνέδριο ΕΕΛ/ΛΑΚ – Μάιος 2010

Ακόμα ένα συνέδριο διοργανώνεται τον Μάιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο,  από την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) και συγκεκριμένα το τριήμερο 14-16 Μαΐου. Τις πρώτες 2 μέρες θα πραγματοποιηθούν ημερίδες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ την τελευταία, Κυριακή 16 του μηνός  θα πραγματοποιούνται παράλληλα ημερίδες στα Πανεπιστήμια, Μακεδονίας, Πατρών και της Κρήτης.

Η βασική θεματική ενότητα του συνεδρίου θα είναι: “Ελεύθερο Λογισμικό/ Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα, Επιχειρηματικότητα, Δημόσιος Τομέας, Εκπαίδευση & Έρευνα”.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ προσκαλεί όσους developers θέλουν να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας τα δικά τους έργα βασισμένα στο ελεύθερο λογισμικό, καθώς και contributors που θέλουν να βοηθήσουν και να συμβάλουν σε διάφορα έργα ΕΛ/ΛΑΚ.

Η υποβολή των προτάσεων των ενδιαφερόμενων καθώς και η επιθυμητή πόλη συμμετοχής, θα πρέπει να γίνει μέσω e-mail προς τη διεύθυνση info@ellak.gr, το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 18 Απριλίου, για κρίση από την επιστημονική επιτροπή. Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τόσο παρουσιάσεις, όσο και workshops.

Μια καλή ευκαιρία για τον καθένα που ασχολείται και δημιουργεί πάνω στην μεγάλη γκάμα του ανοικτού λογισμικού, να αναδείξει τη δουλειά του και στη συνέχεια αυτή να αξιολογηθεί από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ανταλλαγή προτάσεων, ιδεών και καινοτόμων ανοικτών project / συνεργασιών!

Διαβάστε Περισσότερα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *