Το Google τα θαλασσωσε…

Λάθη συμβαίνουν και γίνονται απ’αυτούς που ασχολούνται με κάτι, που προσπαθούν! Πρόκειται για σοφία χρόνων και σίγουρα είναι αλάνθαστη! Τι γίνεται όμως όταν το λάθος το κάνει κάποιος που έχει σημαδέψει το internet;

Όπως όλοι γνωρίζετε το Google έχει μετατρέψει το παγκόσμιο χωριό σε παιδική χαρά απ’όπου κατά καιρούς βλέπουμε να παίζουν μερικές δεκάδες project της εταιρείας! Στην περίπτωση μας τώρα, σήμερα όλο τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στο ψαχτήρι εμφάνιζαν το σύνολο των ιστοσελίδων ανά τον κόσμο με την επισύναψη πως μπορούν να βλάψουν τους υπολογιστές των χρηστών που θα τα επισκέπτονταν! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως και το ίδιο το Google με τα εταιρικά του site ήταν και αυτά στο κόκκινο!

Ευτυχώς το θέμα λύθηκε σχετικά σύντομα αλλά προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην εικόνα της εταιρείας! Όχι στο επίπεδο του συγκεκριμένου σφάλματος αλλά στο αθροιζόμενο bad carma effect που συγκεντρώνεται στην συνείδηση της ίδιας της κοινότητας! Το σίγουρο είναι πως άνοιξε πολλές συζητήσεις!

Ναι ο μεγάλος δικαιούται να κάνει λάθη, αλλά γνωρίζει πως αυτά πονάνε περισσότερο!

(via, photo via)

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

One thought on “Το Google τα θαλασσωσε…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *