Προβληματα στην μεταφορα του Feedburner!

To Google αποφάσισε να προχωρήσει στην προ-δηλωμένη μετακόμιση των υπηρεσιών που απολάμβαναν οι χρήστες στο γνωστό brand name “Feedburner” κάτω από ένα ενοποιημένο account στο λογαριασμό τους!

Θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για μια απόλυτα ορθή κίνηση το συμμάζεμα σε ένα λογαριασμό όλων των υπηρεσιών! Αυτό στην περίπτωση μας δεν συμβαίνει χωρίς κόστος για τους χρήστες και τους παραγωγούς περιεχομένου αφού οι τελευταίοι είδαν τις απώλειες των feed subscribers να αγγίζουν και το 50% επί του συνόλου σε blogs & sites!

Αρκετοί είναι αυτοί που “έχουν τσαντιστεί” αφού δεν είδαν τα νούμερα του counter να επανέρχονται όπως συνέβαινε και σε παλαιότερες περιπτώσεις με κάποια μικρο-κολλήματα!

Δεν γνωρίζω αν τελικά το migration θα γίνει αυτόματα όπως υπολόγιζαν οι άνθρωποι της εταιρείας στα τελειώματα του 2008 αλλά φαίνεται πως τους απασχολεί ακόμα η διαδικασία. Όσοι έχουν ήδη συνδεθεί στο account τους έχουν δει και το αντίστοιχο μήνυμα που καλεί τους χρήστες να προχωρήσουν σε manual μεταφορά!

Για την ώρα εμείς θα περιμένω λιγάκι…

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

One thought on “Προβληματα στην μεταφορα του Feedburner!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *