Ημεριδα Social Media & Επικοινωνια απο το Ινστιτουτο Επικοινωνιας!

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα Social Media & Επικοινωνία (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, Μουσείο Μπενάκη, ώρα έναρξης 9.30) όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα έρευνας σχετικά με το χώρο των Νέων Μέσων “παρέμβασης” και έκφρασης των Πολιτών και της δυναμικής που έχουν επιδείξει στο ελληνικό internet και την κοινωνία!

Στόχος

Να ανοίξουμε τη συζήτηση για το θέμα των Social Media και τις επιδράσεις και επιπτώσεις που φαίνεται να έχουν στην αγορά, στην κοινωνία, στη ζωή μας. Φιλοδοξία μας, να συγκεντρώσουμε τις διαφορετικές και ίσως αντικρουόμενες απόψεις για να βοηθήσουμε στην καλή πρακτική και χρήση του νέου επικοινωνιακού περιβάλλοντος που φαίνεται να αλλάζει τον τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας.

Μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας με δυνατές παρουσίες και ομιλητές μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας  Νίκος Αναγνώστου, ο Παναγιώτης Βρυώνης και ο Νίκος Δρανδάκης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Θα προσπαθήσουμε να παρευρεθούμε και να σας μεταφέρουμε τα όσα ενδιαφέροντα θα συμβούν!

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

One thought on “Ημεριδα Social Media & Επικοινωνια απο το Ινστιτουτο Επικοινωνιας!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *