Το Zero.gr στο Google Online Marketing Challenge 2009!

Το zero.gr συμμετέχει εδώ και λίγες ώρες στον ετήσιο διαγωνισμό GOMC 2009, όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερη δημοσίευση, που διοργανώνει το Google και στον οποίο συμμετέχουν αρκετές εκατοντάδες Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ανά την υφήλιο! Πρόκειται για την δεύτερη χρονιά του διαγωνισμού και φέτος υπάρχει και η σχετική εκπροσώπηση από την χώρα μας! Κάμποσες ομάδες συμπεριλαμβανομένων 3 του ΤΕΙ Μεσολογγίου και του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία μέσω του εργαστηρίου Ebusiness Lab.

Παρά τα αρχικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε (και το χάος στο CTR) καταφέραμε να εκκινήσουμε σήμερα την καμπάνια και να δημιουργήσουμε να τρέχουν AdGroups στο εργαλείο δημιουργίας διαφημίσεων για το web της Google το γνωστό AdWords. Σίγουρα θα πετύχετε μέσα στις ερχόμενες 3 εβδομάδες κάποιες από τις διαφημίσεις του zero.gr σε πληθώρα keywords τεχνολογικού ενδιαφέροντος ελεύθερα εκεί έξω!

Στόχος των ομάδων που θα τρέξουν τις καμπάνιες των διαφορετικών sites είναι να ξοδέψουν όσο περισσότερο αποτελεσματικά γίνεται τα 200$ που τους πιστώνει στο λογαριασμό τους το Googleplex! Πέρα τούτου οι νικητές θα απολαύσουν μια βόλτα από τα κεντρικά και πολυδιαφημισμένα γραφεία της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες! Θα αναδειχτούν και κατά γεωγραφικές περιοχές νικητές οι οποίοι θα χαρούν να δουν το όνομα τους να φιγουράρει σε κάποιο Listing της μεγαλύτερης internet-ικής φίρμας στον κόσμο!

Zero.gr Go MC!

Author: Poulopoulos Ioannis

Web professional, blogger, new-come-podcaster & social media enthusiast! Interested in politics, diplomacy & networking.

2 thoughts on “Το Zero.gr στο Google Online Marketing Challenge 2009!”

  1. Να σημειώσω ότι στο GOMC συμμετέχει και το τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *